2020-11-02

På väg till Umeå

Hej från min egna kupé på nattåget upp till Umeå. Imorgon är jag tillbaka i Go’kväll och ska tipsa om grejer man kan fixa själv till fars dag. Jag är så glad att jag äntligen får komma tillbaka i både rutan och upp till Umeå (där Go’kväll spelas in). I påskas skulle jag varit där för att prata påskpyssel, men då ställde Corona in allt. Så jag har liksom känt sen dess att, nä, det blir nog inget mer ändå. Men så blev det ju det ändå! Sen får vi se vad som händer framöver. En dag och ett jobb i taget helt enkelt. Jag är så himla less på allt som har med den här pandemin att göra. Men det är å andra sidan kanske alla. Men håll ut, håll avstånd och allt sånt där.

Och Corona har gjort mig så extra nervös över att den här gången inte ska bli av. Det har känts som att en liten förskoleförkylning, känningar i halsen eller andra grejer som jag inte kan styra över skulle ställa till och ställa in. Jag hoppas att jag inte jinxar nåt nu. Men ni kan inte förstå hur himla lättad jag är att jag faktiskt sitter på tåget och att det är imorgon jag ska göra jobbet. NO JINX och allt vad man nu kan säga.

Drömde till och med en svinjobbig mardröm här om dagen och vaknade av att jag skrek. Ett klassiskt tecken när jag är stressad. Hemskt ledsen Philip att du behöver leva med mig som har det här extremt charmiga draget. Och då är jag inte särskilt stressad över min prestation eller mitt jobb. Utan mer av andra omständigheter som jag inte rår över.

Nåja, nu ska jag förhoppningvis sova gott till någon gång efter 05 innan jag hoppar av tåget i Umeå runt 06. Trots att det känns extremt tidigt är det ju faktiskt mer eller mindre den tiden då Edda ändå alltid vaknar.

Och om ni vill se mig i Go’kväll är det 18.45 imorgon 3/11. Eller på SVT play i efterhand. Håll tummarna för mig att allt går bra.

☆ Jag finns också på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

11
  • Just wanna view more of
  • DIY

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.