2020-11-17

Just precis nu i november

Idag sken solen en liten stund. Jag märkte hur jag blundade samtidigt som jag gick och log stort på väg hem från förskolan i morse. Mmmmm. Tänk vad lite strålar sol ändå kan göra mitt i gråaste november med ytterligare restriktioner. Hålla i, hålla ut och stå ut läste jag hos Sandy och ja, förutom att det är ett bra mantra så är det bara att göra det! För trots allt så är allt rätt bra just nu. Edda har varit på förskolan i mer än en vecka och jag hinner jobba. Lyckan bara i det!

#jagstannarhemma

Elin Häggberg som driver Teknifik har startat #jagstannarhemma på instagram. En samlingsplats för pepp om att vi ska stanna hemma och allt man kan göra när man stannar hemma. För ABSOLUT. Det är skit på så många sätt tiden vi lever i. Men det blir inte bättre av att sura eller deppa exakt hela tiden. Det finns massor man ändå kan göra. Och så mycket inspiration finns att hämta här ute bland internets alla bloggar.

Min pysselkollega Helena till exempel har märkt av coronaeffekten hemma hos sig. Det städas och rensas i hemmets alla skrymslen och vrår. Och det har jag märkt hos flera kompisar som också rensat och sorterat saker som annars bara ligger på hög. Själv väntar jag fortfarande på att den här effekten ska hända här hemma. Men skyller allt på alla veckor av vab. Jag looooovar och svär att hade jag inte haft en 2 åring hade mitt hem varit skinande rent och varje pryl haft en given plats. Låt mig leva i den övertygelsen i alla fall.

På dagarna jobbar både Philip och jag hemma. Det är fint med lunchsällskap och extra fint är det med nya sushistället Black Milk Sushi som ligger här i närheten. Ett litet hål i väggen / sushikiosk som drivs av tre sushikockar och gänget bakom stjärnkrogen Aloë. Så gott! Det kan ha hänt att vi ätit där två dagar i rad. Och mer får det bli.

Kvällarna ägnar jag åt att kolla på serier och sticka. Såg klart The Queens Gambit (Netflix) i söndags och blev exakt samtidigt klar med min väst som jag stickat på ett tag nu. Så nu är det fritt fram för både ny stickning och ny serie. Lyllos mig.

Och tack för alla ♡ på mitt förra inlägg. Jag som sällan sticker ut hakan eller säger ifrån tycker det är läskigt att göra. Även om det här kanske var ett himla nischat område. Men tack! Det värmer och uppskattas.

Hur har ni det mitt i den här pandemin? Vad hittar ni för grejer som glädjer er?

☆ Jag finns också på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

7

Kommentera

Tack för att du delar och ja, även här hemma har det rensats en hel del. Skönt att få lite ordning innan bebis och skönt att ha tid till det. 🙏 Och alltså 100% förståelse att man inte hinner med vab av 2 åring. När jag barnvaktat min brorson brukar lägenheten bli kaos på prick 5 min 😅😅😅

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.