2020-10-20

Mitt bästa knep för en lite härligare Corona-vardag

Är det något jag har gjort det här Corona-året så är det att baka bröd till frukost. Världens klyscha egentligen. Men när jag ändå är hemma mer, behöver inte skynda iväg på morgonen eller sånt så finns tiden. (För det krävs inte så himla mycket tid faktiskt.) För all del de gånger jag vabbar också. Då behöver inte heller Edda bli klar eller hetsas iväg i all hast. Men då är nybakat bröd något som verkligen sätter guldkant på min tillvaro. Varför inte göra den stundtals otroligt gråa vardagen lite mer härlig?

Och för mig blir det lite mer härligt när jag får nybakat bröd till frukost. Och jag tror inte någon annan i familjen har särskilt mycket emot det i ärlighetens namn. Här vill jag minnas att det blev nattjäst källarfranska som är ett extremt gott och enkelt bröd. Och med den här blåbärssylten på är det ju typ som att äta godis till frukost.

Tack jag själv för det här lilla mini-hacket som förgyller min vardag. Sen att jag inte orkar sminka mig, har håret åt alla håll och säkert samma kläder flera dagar i rad får liksom vara. Jag träffar ändå inga andra människor. Nu hoppas jag att vi snart ska vara på andra sidan om den här vabbfesten som har pågått i 14 dagar.

☆ Jag finns också på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

9

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.