2020-10-10

Inlämnade jobb och det pågående livet

Den sista tiden har jag mest ägnat åt att beta av jobb, deadlines och göra klart. Av någon anledning tycker jag att alla deadlines alltid händer samtidigt. Eller handlar det mer om planeringen som liksom blir så per automatik om man är en deadline-junkie som jag? Men det är också det fina. Att ibland ta det lugnt, få utrymme för att andas och sen kötta på och leverera.

Larsson och Lyth - Min stora dag

I onsdags spelade jag och Helena in Halloweenpyssel till Min Stora Dag. Det ska bli kul att se när det kommer ut. För i vanliga fall, när vi gjort Larsson och Lyth har vi gjort allt jobbet själva. Idé, utförande och produktion. Nu hade vi lyxen att ha ett produktionsbolag med oss. Så vi behövde bara dyka upp och pyssla. LYX!

Och som ett brev på posten blev Edda sjuk. Men jag är ändå tacksam att hon blir det när mina deadlines är lämnade. Det brukar annars vara jag själv som blir sjuk när jag slappnar av. Försöker hitta på så mycket som möjligt som känns kul utan att fastna framför TVn. Hittills har vi (förutom att titta på TV) lekt med lera, gjort halloweenspindlar, byggt en båt av soffan, blåst ballonger, bakat scones, sorterat och förflyttat cirka en miljard små googly eyes, lyssnat på sagor, läst böcker, gått med soporna and whatnot.

Scones

Handspriten är aldrig längre bort än att man når den. Och vår ICA hade billiga eko-druvor som var helt galet goda. Vi (jag) åt upp alla innan första VAB-dagen var över. Och trots att sconesen hade fel form enligt Edda. (De ska tydligen vara runda och stansas ut. De får absolut inte klickas ut på plåten som jag gjorde den här gången.) Så fick vi i alla fall en fin fika. Det gäller att göra saker som både sjuklingen och en själv tycker är kul, eller gott.

Idag hänger vi mest inne. Samma sak som vi gjort de senaste dagarna alltså.

☆ Jag finns också på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

12

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.