2020-10-17

Halloweenpyssel för Min Stora Dag med vänner

Halloweenpyssel - Min Stora Dag

Jag och Helena fick den roliga frågan om vi kunde pyssla lite Halloweenpyssel tillsammans med Min Stora Dag med vänner. Och självklart ville vi göra det! Mitt i en pandemi kan det vara nog så isolerande att behöva hålla sig extra mycket hemma, men tänk då de barn som är sjuka, tillhör riskgrupper och allt vad det kan vara. Så Min Stora Dag har satsat lite extra på att göra roligt innehåll till sin YouTube-kanal just därför. Så där det finns pyssel, intervjuer med kändisar och annat roligt. Så häng med Helena, mig, Greta Thunberg, Danny Saucedo och många andra.

Här i videon pysslar vi loss och pimpar godisklubbor, gör spindelnät, en spökgirlang, handspöke och snabbfixar pumpor med ballonger! Hoppas du gillar!

☆ Jag finns också på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

7

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.