2020-08-19

Vardag igen och Formex City Edition

Ett, två, tre så var vardagen här igen! Jag jobbar och Edda är på förskolan. Jag började i måndags med jobb från hemmakontoret och var så himla effektiv. Jag hade gjort nästan hela veckans att-göra-lista när dagen var slut. (Det var i och för sig inte superlång direkt, men ändå!) Och igår cyklade jag in till stan för att gå på Formex. Visserligen inte det vanliga Formex, men en City Edition. Jag gick på pressfrukosten och hann kolla in trendutställningen som är på Volvo Showroom i Kungsträdgården. Trendutställningen kändes verkligen extra fin i år. Tina Hellberg som har satt ihop själva utställningen har fokuserat extra mycket på att lyfta mindre formgivare och designers samt att öka mångfalden. Heja och hurra! Precis så behöver vi jobba. Har du chansen så kika förbi Volvo Showroom i Kungsträdgården!

Jag fick träffa lite folk och känna att något var nästan lite som vanligt. Det betydde verkligen mer än jag kunde tro för både humör och pepp.

Av @saskiacourt
av @myclayjourney
@jennywangceramics

Grämer mig så att jag inte fick namnet på designern här, vet att hen hade massa fina saker i utställningen. Någon som vet? Fallet är löst. Ovan ser ni snäckor, vaser och annat smått och gott från Jenny Wang!

Bänken YGG av @studio.grundberg

Och så fick jag träffa Ida Hansson (sist vi sågs hängde vi i Go’kväll studion). Ida har gjort den här fantastiska målarrocken som finns under namnet ma:ke. I september öppnar hennes webbshop.

Och så träffade jag så många fler människor, men jag var för upptagen med att prata hellre än att fota. Tänk vad lite socialt umgänge kan göra för humöret.

Kul föresten att vara tillbaka och igång igen efter semestern. Och apropå den så kommer det lite återblickar från sommaren som var och vad jag hittat på. Men det tar vi sen.

☆ Jag finns också på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

6

Kommentera

Jenny Wang

Hej! Det jag som är kreatören av keramiken på bild 4 med snäckorna, vaserna mm. Så glad jag blir att du tyckte om dem!🧡🧡 Här är min insta: @jennywangceramics, du får gärna lägga till det i inlägget☺️ /Jenny

Anna María

Hej! Åh vad glad jag blir att du hittade inlägget så att jag kan länka rätt! ❤️ Så fina grejer du gör! Tack!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.