2020-08-23

När vi hälsade på i Midis hus!

På besök hos Midis

Internet är ju bra härligt ändå. Tänk så många fina människor jag har lärt känna genom åren och genom internet. Christin (aka Midis) som driver JWHF här där jag bloggar är en av dom. Eftersom vi båda tillbringar delar av vår sommar med att bada i Laholmsbukten brukar vi träffas när vi båda är på plats. Så en dag i somras tog vi bilen från Påarp bort till Kattvik för att hälsa på i huset.

På besök hos Midis

Vi gjorde oss hemmastadda direkt med att placera ut pottan i trädgården eftersom Edda har slutat med blöja. En trogen accessoar som följt med oss på ALLT den här sommaren. Med tanke på hur hon kissade hej vilt åt alla håll och kanter den här tiden så kändes det extremt tryggt att komma hit till Christin och Anton. Tack för det.

På besök hos Midis

Som ni ser! Sommaren i full gång och tusen minnen som skapas för barnen. Jag älskar verkligen deras hus och oasen runtom.

På besök hos Midis

Jag fick också träffa Idun för första gången! Förra sommaren när vi hälsade på här var hon en liten hemlighet och låg i Christins mage. Edda och jag matchade absolut i varsin röd klänning. Eddas klänning är min gamla som jag hade när jag var liten. Kan inte rå för att jag tycker det är extremt gulligt och fint på nåt sätt.

På besök hos Midis

Edda gick loss bland Algots alla leksaker. Jag var mest nervös att hon skulle kissa på golvet när hon hängde inne.

På besök hos Midis

Vi åt supergod lunch som Anton fixade och hängde ute i trädgården. Det var vattenkrig och såpbubblor blandat med stök med barn och sånt som numer är vardag.

På besök hos Midis

Visst är det nåt härligt med när inne blir ute och ute blir inne? Då är det verkligen sommar på riktigt tycker jag. För övrigt får ni inte missa att kika vidare hur Christin och Anton har det i huset. Här finns massa drömmig läsning på Christins blogg.

På besök hos Midis

Jag tycker det är himla synd att Christin och jag inte bor närmare varandra. Jag tycker att det känns som att vi hade kunnat göra bra grejer ihop. Om inte annat hade vi kunnat ha väldigt roligt tillsammans! Så tack internet för att du förde oss samman. Och tack Anton och Christin för att vi fick komma och hälsa på igen. Vi ses nästa sommar!

☆ Jag finns också på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

 

 

17

Kommentera

Gud va fint att vakna upp till det här! Så fint sommarminne <3 väldigt fin liten tradition vi fått till. Även om det definitivt vore absolut roligast med lite mindre avstånd lite varje dag. Megakram till er!

Anna María

Eller hur! Så fin tradition 🙂 Och tajming att jag postar på din födelsedag också. Hade ingen aning om det 😛 Hoppas vi ses innan nästa sommar dock!

Vicky

AH mys!! en dag joinar jag er – goals!

Anna María

Ser fram emot när du gör det!!!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.