2020-07-02

Sommarlov, glass och rökta räkor

Edda sommarlov

Och helt plötsligt så har Edda gått på sommarlov. Philip har jobbat det sista och vi har semester kan man väl mer eller mindre säga. Jag själv har väl typ semester med några undantag för några deadlines, bokföring och lite mail typ. Som egenföretagare är jag inte alls bra på att ta ledigt. Har inte varit helt ledig på de dryga tre åren som jag haft eget tror jag. Egentligen dumt ju. Men nu är det som det är och jag är faktiskt ganska bra på att släppa saker när jag måste.

För att fira in Eddas sommarlov åt vi en Bamseglass efter förskolan. Edda har varit extremt peppad på att få äta Bamseglass. OBS att hon då endast ätit det en gång tidigare i sitt liv. Men vissa saker sätter uppenbarligen spår. Så sommarlovet firades in på bästa vis. Bamseglass efter förskolan. Och till kvällsmat köpte vi rökta räkor, aioli och baguette från Ersons i Fruängen.

Edda sommarlov

Rökta räkor kan om möjligt vara nåt Edda gillar ännu mer än Bamseglass. Hon har uppenbarligen smak för det goda här i livet som ni förstår. Edda ville äta ute, så vi dukade på uteplatsen och åt i den ljumna sommarkvällen. När vi nästan ätit upp kom det lite regn, men det gjorde absolut noll. Det gjorde bara att allt kändes lite mer som sommar och sommarlov. Ser så fram emot den här sommaren ändå. Det mesta är faktiskt ett oskrivet blad, men det känns fint att vara lediga tillsammans även om jag inser att det kommer bli rätt svettigt att ha en vild 2 åring att underhålla i flera veckor. Återkommer säkert om nån vecka med en lite mer verklighetsförankrad bild. Hehe.

☆ Jag finns också på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

13

Kommentera

midis

Så mysig uppdatering & att få följa med lite i er vardag <3

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.