2020-07-12

Semesterdagar

Vi rivstartade semestern med att få Edda att sluta med blöjor. Hur kunde jag vara så naiv och tro att det var nåt vi skulle fixa på några dagar i början av semestern? Varför pratas det inte mer om mängden kiss det finns i små barns blåsor?

Jag väljer att bespara er detaljerna (om ni inte ber om att jag ska dela med mig, har fört någon slags loggbok över potträningen, det börjar bli en mindre roman nu…) Hur som helst. Vi tog bilen ner till Halmstad igår. Vi har ju en elbil och jag kan inte understryka hur härligt och bra det känns med elbil.

Hej hej från laddning + lunch i Linköping.

Sommaren är lite halvt frånvarande. Här vid havet blåser det massor. Sol blandas med regn och allt däremellan. Men det känns skönt med miljöombyte och att ha en trädgård att springa i för Eddas skull. Vi äter rabarberpaj med rabarber från trädgården. Grillar lax i foliepaket och cyklar runt byn. Nu känns det som semester på riktigt. Lite varmare väder på det bara och ett dopp i havet så är jag nöjd.

Och så vore det toppen om Edda kunde lära sig att gå på pottan. Kräver inte mer än så.

☆ Jag finns också på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

15

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.