2020-07-21

Ett besök på Olofstorps djur och trädgård

I förra veckan åkte vi på utflykt till Fyllinge och till Olofstorp djur och trädgård. Dom har massa fina odlingar och lite smådjur som höns, grisar, kaniner, katter med mera. En lagom aktivitet en förmiddag på semestern helt enkelt. Solglasögon på så var Edda redo för djuren!

Olofstorps djur & trädgård

Edda älskar verkligen djur och är inte alls rädd för dem. På gott och ont. Hon hade nog gärna klappat alla djur. Men det går ju inte.

Olofstorps djur & trädgård

De har massa fina odlingar och olika slags trädgårdar på Olofstorp. Det gör ju verkligen inte att mitt sug efter en trädgård minskar precis. Men! Har man en trädgård måste den ju skötas om och fixas med. Så det här kanske är det bästa alternativet nu. Att ”låna” andras och offentliga trädgårdar för en förmiddag. Och på så sätt stilla mitt sug efter allt som växer.

Olofstorps djur & trädgård Olofstorps djur & trädgård

Jag kan ändå förstå hypen med höns, var och varannan instagrammande och bloggande person har ju höns nuförtiden. Dom är fina djur och på nåt vis ganska roliga tycker jag.

Olofstorps djur & trädgård

Så himla mycket att titta på för en 2-åring. Här spanar vi på änderna som var på väg till dammen för ett litet dopp.

Olofstorps djur & trädgård Insektshotell - Olofstorps djur & trädgård

Jag gillar verkligen insektshotell och det här var nog det största jag någonsin sett. Jag tänkte först att det var en kaninbur typ.

Olofstorps djur & trädgård Olofstorps djur & trädgård Olofstorps djur & trädgård

Så avslutade vi med våffel- och pannkakslunch innan vi vinkade hejdå till djuren.

Olofstorps djur & trädgård

Himla bra utflykt en halvmulen sommardag i Halmstad.

☆ Jag finns också på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

12

Kommentera

Helena

Kan tipsa om boken Julia gillar djur av Eva Eriksson och hennes dotter som jag nu inte kommer ihåg namnet på. Olika djurrrelateterade teman som vad dom äter, vilka djur man kan leka med och inte, hur man gör om man vill klappa,var dom bor osv. Har varit jättebra med min djurgalna tvååring! Hela Juliaserien är toppen för övrigt!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.