2020-06-08

Plötsligt händer det ändå

Jag vet inte hur många halvfärdiga projekt som ligger här hemma. Oftast får jag en idé och gräver efter material i mina skåp, samlar ihop och kanske sätter igång. Andra gånger väntar jag på att jag ska få tiden att sitta ner eller så kommer nåt annat emellan. Det gemensamma är ändå att de där projekten ligger ogjorda, länge. Och så kan vi ju inte ha det. Alla mina geniala idéer som bara ligger och väntar på bättre tider. Hehe.

Här är en sån idé som har legat och grott LÄNGE. Det började efter att inspelningen av Superskaparna var slut (OBS! Vi spelade in i slutet på 2016). I första programmet gjorde jag en takkrona fylld med konstgjorda blommor. Jag kände snabbt att själva takkronan nog inte var något jag skulle använda här hemma, men materialet det ville jag inte låta gå förlorat. Så jag plockade isär den, lade alla blommorna i en kasse och stoppade in i skåpet i väntan på bättre tider.

Jacka före

För jag ville göra en jacka med blommor. Så jag hittade den här gamla H&M kavajen på secondhand. Ett plagg jag absolut inte hade köpt – kan nog knappt tänka mig något som är längre ifrån min stil. Men passformen var det inget fel på! Tror jag inte betalade många tior för den. Så in med den i skåpet bland blommorna i väntan på bättre tider som vanligt.

Remake blomjacka

Och nu. Mitt i stundande pandemi sådär strax över 3,5 år senare, så plockade jag fram den där kassen som bara har tagit plats i mitt skåp och började göra. Kanske var det precis detta som jag väntade på. Det rätta tillfället. För det här blev faktiskt bra om jag får säga det själv. Ser absolut inte mycket ut för världen såhär. Men snart ska ni få se hur den blev. Är faktiskt himla pepp på att få visa er!

Fortsättning följer!

☆ Jag finns också på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

18

Kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.