2020-06-11

Lekar till midsommarfirandet

Midsommar i Vinterviken

Nedräkningen till midsommar är i full gång och visst, midsommar kommer nog inte vara vad det brukar i år, pga vi är ändå mitt i en pandemi, så kanske det ändå går att få det ganska härligt! (Vi håller tummarna för bra väder va?) Men lekar och midsommar hör liksom ändå ihop. För 3 år sen skrev jag ett inlägg med 14 roliga lekar till midsommar och alla är absolut inte Covid-19 säkrade, men med lite smart tänk kan man skippa några lekar och Corona-anpassa några andra. För leka och tävla kan man också göra i mindre skala.

Här hittar du inlägget: 14 roliga lekar till midsommar

Fler inlägg på tema midsommar

Enkel girlang till midsommar

Blommigt diadem till midsommar

☆ Jag finns också på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

 

9

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.