2020-06-26

Edda 2 år

Edda 2 år

Den 17 juni fyllde Edda 2 år. HON ÄR SÅ STOR! Philip och jag pyntade lägenheten och dukade bordet kvällen innan så att Edda skulle få vakna upp till en kalasfixad frukost. Älskar för övrigt att vi (jag) har en hel låda med kalasjox = ballonger, serpentiner, ljus och diverse som jag har samlat på mig genom åren. Då är man alltid redo för lite firande. För även om allt är annorlunda och man inte kan ses och fira så mycket så kan man ju alltid göra nåt.

Eftersom hon skulle till förskolan så fick det bli ett snabbt och effektivt firande på morgonen med en extra mysig frukost med ballonger, serpentiner och några kvistar doftschersmin.

Edda 2 år

Edda var sjukt pepp på att få blåsa ut ljusen. Vi har övat lite inför födelsedagen på att blåsa ut ljus. Vi tände ljusen och Edda skulle få blåsa när jag upptäcker och ropar: ”DISKMASKINEN! Stäng den Philip!” Philip hann precis bort så hade hon blåst ut ljusen på första försöket.

Edda 2 år

Jaja. Snabbt ska det gå.

Edda 2 år

Sen åt vi en lite extra lyxig frukost med vattenmelon, svenska jordgubbar, gröt, yoghurt och bröd och annat gott innan stöket var ett faktum och vi var tvungna att snabba oss för att inte bli alltför sena till förskolan.

Edda 2 år

Jag som fyller år i mars tycker det är helt underbart med att Edda fyller år i juni. Då kan jag ändå njuta av alla somriga grejer på hennes födelsedag. Som några kvistar av blommande blommor och svenska jordgubbar till exempel. Det är lyx.

Edda 2 år

☆ Jag finns också på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

10

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.