2020-06-15

DIY blomjacka – för livets kommande fester

Foto: Sanna Dahlén

Det här kan vara mitt fetaste DIY. En blomjacka som absolut inte går obemärkt förbi. Projektet har funnits i mitt huvud i flera år. Materialet har legat i garderoben i över tre år. Men så kom Corona-våren och jag kände att det bara var dags att göra jackan. Det fanns nog en mening med att den skulle ligga så länge och att det var nu den skulle göras.

 

Foto: Sanna Dahlén

Den är tung. Bokstavligen. För mängden blommor är många. Och jag kan inte låta bli att bli glad av den här jackan. Här är det fest, glädje och alltid sommar.

 

I jackan bor det också massa minnen, för en stor del av blommorna i jackan är samma blommor som jag hade i min takkrona som jag gjorde när jag vann den första deltävlingen i Superkaparna när jag tävlade där.

 

Foto: Sanna Dahlén

Och ett sånt här DIY kräver något mer än mina vanliga bilder som bara jag tar. Så jag pratade med min kompis Sanna som är en helt fantastisk fotograf och hon ville hjälpa mig! Så jag tänker inte ens be om ursäkt för alla bilder som jag lägger upp här på mig själv och min jacka. För med så mycket som finns i den här jackan av tid, känslor och engagemang så är det bara så.

DIY blomjacka - Dnilva
Foto: Sanna Dahlén
Foto: Sanna Dahlén

Jackan är naturligtvis ett sånt där vardagsplagg man gärna har på sig en grå novembertisdag.

 

Foto: Sanna Dahlén

När Corona är slut vill jag gå på fest i den här jackan. Jag längtar så!

 

Foto: Sanna Dahlén

Tack Sanna för helt magiska bilder! Behöver ni en fotograf, look no further. sannadahlen.com

Och såhär såg jackan ut innan: plötsligt händer det ändå

☆ Jag finns också på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

30

Kommentera

Alltså WOW! ? Livets jacka verkligen. Snyggt jobbat och grymt snygga bilder ?❤️❤️

Fia

Helt magisk! Vilket geni du är.

en-lang-blondin

Så. Sjukt. Fin.

midis

Alltså Anna María!! Detta är fantastiskt!! Och bilden är så himla fina!

Åh vilken skönhet, både jackan och du! Och som du bär upp den! Vilket jobb du gjort <3

lanja almlöf

wow vad cool!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.