2020-05-12

Ny tavelvägg i vardagsrummet

Jag har ju glömt att visa er här! (Har redan delat lite på instagram @dnilva) Vi har blivit med tavelvägg här hemma. Väggarna har gapat tomma sen vi flyttade in för 1,5 år sedan. Någon tavla här och där i nåt försök att ha nåt på väggen. Men ni vet hur det kan vara. Man kommer liksom aldrig till skott och det är svårt att bestämma sig för vilken känsla man vill ha på väggen och yada yada. Men det behöver ju inte vara svårt egentligen! För när du väl har planerat själva väggen går det snabbt att få en stor förändring i rummet. Och det blev så himla bra.

Sen får jag såklart också tacka att jag kunde få tummen ur lite extra snabbt då det här faktiskt är ett jobb jag gjorde för Photowall där jag skulle göra och skriva en artikel om deras nya sortiment med inramade tavlor.

Jag mixade egna motiv (det till vänster kanske ni känner igen från sommaren 2017 när vi hyrde hus i Italien och bilade på Amalfikusten) med sånna som finns att beställa hos Photowall (Abstract Clouds).

Jag är så himla nöjd med hur det blev. Det blev en helt annan värme och känsla av ombonad här hemma. Och ja, ganska mycket rosa också. Hela vårt vardagsrum är mer eller mindre rosa nu. Varken Philip eller jag vet hur det gick till, men det har bara hänt. Klagar ej över det egentligen.

Motiven jag valde till tavelväggen är (uppifrån vänster och ner): Eget motiv, Melancholy, Abstract Clouds, Prima Ballerina, eget motiv.

☆ Jag finns också på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

12

Kommentera

Cecilia

Så snyggt! De två fotografierna som du har tagit är jättefina. Har du något tips på vart man kan skriva ut eller beställa utskrift av egna fotografier, så att det blir bra kvalitet?

Anna María

Tack snälla! Mina är printade via Photowall och kvalitén är verkligen super! Där kan du dessutom välja massa olika storlekar och om du vill ha den inramad, som en poster eller en canvastavla. Så värt tycker jag!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.