2020-05-25

Långhelg, VAB och såpbubblor

Så var en långhelg förbi. Men ska jag vara ärlig så kändes den inte så mycket som en långhelg. För livet just nu är en långhelg. Kanske lite ofrivillig, men Edda har snart hostat i två veckor så vi kör VAB för hela slanten. Det är verkligen en helt annan sak att försöka jobba och byta av varandra när Edda är hemma. (Jag vet att jag har sagt det förr, men ja.) Jag önskar så för hennes och allas vår skull att hon ska bli fri från hostan så hon kan gå tillbaka till förskolan och Philip och jag kan jobba ordentligt.

Under tiden försöker vi sysselsätta oss så gott det går. Jag är otroligt tacksam för vår lilla uteplats som vi har. Så här hänger vi mest hela tiden. För Eddas pigghet är det ca noll fel på. Jag och Edda gjorde nya såpbubblor då alla våra gamla var slut. Så just nu håller jag på att experimentera mig fram till de ultimata såpbubblorna som man kan göra själv. Gjorde en omgång som funkade helt okej, men jag vill ha dem lite segare så vi kan blåsa riktigt stora bubblor. Jag får återkomma med receptet när jag har hittat den perfekta blandningen.

Hon har lärt sig att blåsa bubblor i alla fall. Så kanske att Edda kan blåsa ut sina ljus på tårtan till tvåårsdagen, som för övrigt närmar sig med stormsteg! Förlåt, men var har tiden tagit vägen? Gah!

Och här kan ni förresten se inspirationen till jackan jag gjorde remaken på i förra inlägget. Edda fick ärva den här fina jackan från min kompis KG! Edda älskar den. Så klart att hon ska ha en till jacka att växa i så småningom.

Håll tummarna för att Edda slutar hosta så att vi kan få lite mer smooth sailing framöver.

☆ Jag finns också på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

10

Kommentera

håller tummarna för friskare dagar snart! skillnaden på att kunna planera sin tid, veta när man ska bli avbruten, kunna fokusera helt fullt ut eller att tillbringa sin tid med en tvååring – ja det är ju olika liv helt enkelt.

Anna María

Tack! Ja men det är ju verkligen två helt olika liv! Båda har sin tjusning. Men jag vill gärna göra valet själv. Håll hårt i tummarna 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.