2020-05-09

Jag har börjat virka igen!

Petites Mains - My best shopper - Dnilva

Jag har kommit igång med så mycket handarbeten på sista tiden. Jag stickar så fort jag får chansen och på sista tiden har jag börjat virka igen. Jag hade inte virkat sen syslöjden i högstadiet, men blev hooked (pun intended) så att säga. Jag är i full gång med en väska. Det går snabbt och är superkul att virka den.

Jag har gjort ett instagramsamarbete med Petites Mains som är ett helt nytt företag för mig som gör lyxiga DIY boxar. Fick hem en box inför samarbetet och blev positivt överraskad över vilken lyxig känsla det var på allt.

Kan inte låta bli att tänka tanken på hur kul det vore att sätta ihop egna boxar med DIY-kit. Men så handlar ju allt om att komma till skott och göra det också. Är glad att andra gör det så länge och nu ska jag göra klart min väska!

Saknar så min syjunta så himla mycket. Vi kanske kan ses ute och sitta med glesa mellanrum och sticka ihop snart. Det vore fint.

☆ Jag finns också på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

8
  • Just wanna view more of
  • DIY

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.