2020-04-07

Ikväll skulle jag egentligen ha påskpysslat i TV

Go'kväll - Anna Maria Larsson

Ikväll skulle jag egentligen ha varit uppe i Umeå och spelat in Go’kväll. Tanken var att jag skulle påskpyssla och inspirera folk i TV-sofforna inför påsken. Tyvärr blev min medverkan avbokad, på grund av Corona. Helt förståeligt. Men självklart tråkigt ur ett personligt perspektiv. För mig som liten egenföretagare är varje jobb viktigt. Och jag ska inte sticka under stol med att mina TV-jobb är otroligt viktiga. De ger i sin tur mer jobb och så vidare.

Jag vet faktiskt inte hur allt detta kommer att påverka mig i det stora hela, men jag ska erkänna att jag är lite rädd för framtiden och hur det kommer se ut med mina jobb framöver.

Vi får helt enkelt se när nästa gång jag gästar Go’kväll blir. Jag hoppas snart! Men imorgon kommer ni ändå kunna få påsk-inspiration. Ida Hansson (@nordic_remake på instagram) finns på plats i studion och fyller upp min plats. Jag vet att Ida kommer göra så fina och inspirerande påskpyssel. Så missa inte!

☆ Jag finns också på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

9

Kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.