2020-03-22

Trendrapport för 2020

Trendrapport 2020 - 6 stora trender för året

Precis som förra året så jobbar jag vidare med Photowall och skapar innehåll och skriver artiklar till deras egna kanaler. Ett roligt och kul uppdrag som jag ska fortsätta med året ut. Årets första uppdrag som jag både gjorde var en trendrapport för 2020.

Här kan ni läsa den: Trendrapport 2020 – 6 stora trender för året

Trendrapport 2020 - Runda former

Det är ändå spännande vad 2020 redan har gett oss och det är bara mars. Det här hade vi väl kanske inte föreställt oss (Corona, social distansering, hemmajobb, karantän och allt som händer nu) och inte jag heller när jag skrev den här trendrapporten. Så vi får väl se hur framtiden blir framöver. Kanske kommer vi vilja boa och ha det mysigt, fint, härligt hemma ännu mer nu när vi tillbringar väldigt mycket tid i våra hem?

☆ Jag finns också på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

5
  • Just wanna view more of
  • Home

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.