2020-03-01

När jag gick på lunch med våren

Thomas Sabo lunch
Foto: Wilma Orr Studio Emma Svensson

Just nu flyter dagarna ihop, jag har inte riktigt koll på om det är helg, vardag eller nåt annat mittemellan. Vab, sportlov och vanliga livet blandar sig hej vilt. Men här om dagen var jag bjuden på en himla trevlig lunch tillsammans med Thomas Sabo som lanserade sin nya kollektion Magic Garden.

Det var som att kliva rätt in i våren. Solen gassade in genom de stora fönsterna och rummet var fyllt av vackra blommor och glittrande smycken.

Thomas Sabo lunch
Foto: Wilma Orr Studio Emma Svensson

Extra plus för hur fint de visade upp smyckena. På en bädd av mossa och ljussatt med små spotlights. Kanske bara är jag som uppskattar sånna detaljer så pass. Men det gjorde det liksom finare och det var betydligt mer fotovänligt så.

Thomas Sabo lunch
Foto: Wilma Orr Studio Emma Svensson

På plats fanns också Nathalie från Bloomaway som visade hur man binder den perfekta buketten. Jag var snabbt framme och frågade cirka en miljon frågor om hur sjuttsingen det är en får till de där spiralbindningarna som florister gör.

Thomas Sabo lunch
Foto: Wilma Orr Studio Emma Svensson

Sen fick jag hjälp att komponera ihop och binda min egna bukett – såhär blev den.

Thomas Sabo lunch
Thomas Sabo lunch
Foto: Wilma Orr Studio Emma Svensson

På plats träffade jag både Ann-Catherine och Johanna. Det är alltid fint att ses och hinna prata en stund. Och med mig hem fick jag min alldeles egenbundna bukett blommor. Och det var precis vad jag behövde den här dagen. Så tack Thomas Sabo och Presskontakterna för en fin lunch!

☆ Jag finns också på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

3

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.