2020-03-23

Mitt nya kontor

Jag har skaffat nytt kontor och fått nya kollegor! Läget är verkligen toppen, det är bokstavligen krypavstånd. Jag har knappt en minuts promenad så är jag framme. Jag kan gå hem och äta mat på lunchen och ingen klagar om jag skulle jobba i pyjamas. Nu gör jag inte det, för det känns mer som att jag går till jobbet om jag faktiskt klär på mig. Mina kollegor då? En av dem är lite mer krävande och vill ständigt att vi ska jobba ihop. Hon vill gärna bli buren och sitta i knät också. Eller bygga med klossar och måla. Den andra är något äldre och lite mer självgående som tur är. Vi brukar turas om att hänga med den yngre kollegan. Skönt så.

Det är ju helt klart en omställning att jobba hemifrån, men det funkar. Just nu. Värst är väl att Edda inte kan vara på förskolan. Så det blir lite påfrestande att både Philip och jag behöver jobba och samtidigt underhålla Edda.

Och idag fyller jag år! Det hör ändå inte till vanligheterna att ha hela familjen hemma hela dagen när födelsedagen är på en måndag. Visst att vi jobbar och så. Men ändå fint. Nåt bra ska väl den här Corona-grejen innebära.

☆ Jag finns också på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

12

Kommentera

L

Stort grattis på födelsedagen! ??

Anna María

Tack snälla 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.