2020-03-07

Finfint just nu

Min bloggkollega Lina här på JWHF kör med jämna mellanrum inlägg som hon kallar finfint just nu. Där skriver hon om grejer, saker och tankar som är aktuella i hennes liv just nu. Inget mer komplicerat än så. Men fint att få liksom en inblick i hennes liv för stunden. Så jag tar det konceptet och snor rakt av! Här kommer mitt lilla hopplock just nu.

Några av länkarna nedan är adlinks vilket betyder att jag får några öre per klick.

För en dryg vecka sen sov Philip och jag på hotell en natt, ett SPA hotell i Varberg. Tänkte förlänga den SPA-iga känslan hemma en stund med den här blandningen ovan. Den här boken läser vi just nu i #jwhfbokklubb, önskar att jag var lite piggare på kvällarna så jag hann läsa mer. För den känns väldigt lovande! När jag vill boosta ansiktet lite brukar jag använda de här padsen, som ett mini-spa för stressade småbarnsföräldrar typ. En ansiktsmask som jag köpte på hotellet. Jag tog säkert för tunt lager, men då räckte det till en gång till när vi var hemma igen. Fint att kunna förlänga spa-besöket så ju. Vill också slå ett slag för Estrids rakhyvlar, gillar dem för vad företaget står för och själva produkten. Och så en hårborste för blött hår, jag har på riktigt knappt borstat håret de senaste åren men sen jag fick testa den här borsten och några andra är jag helt fast. Det är ju fantastiskt att borsta håret! Varför har ingen berättat det för mig?

Ibland måste man (jag) bara få fokusera på strunt och ytligheter när livet i övrigt bjuder på det motsatta. Ta hand om varandra där ute. På riktigt.

☆ Jag finns också på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

13

Kommentera

en-lang-blondin

Ja vad kul! Fortsätt med att dela med sig av ”finfint just nu”. 🙌🧡

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.