2020-02-17

Helgen och soffan får en ny plats del 65

Helgen som var kändes på något vis extra bra. Vi gjorde inget särskilt egentligen. På lördagen fixade vi lite ärenden, vattnade blommor hos min lillebror, åt lunch på IKEA, tittade på TV och verkligen inget märkvärdigt. Framåt eftermiddagen fick vi ett litet ryck och kollade med mamma och pappa om inte Edda kunde få sova hos dom i Uppsala. Det gick fint och Edda var pepp att hälsa på mormor och morfar. Så på typ 20 minuter var vi färdigpackade och satt hela gänget i bilen. Vi körde dit och vinkade av Edda innan vi vände hem igen. Philip och jag åt en romantisk middag på tu man hand såhär en dag efter alla hjärtans dag. Eller romantisk var det väl kanske inte. Vi tog varsin burgare på Max medan vi laddade bilen på en snabbladdare, vi har ju en elbil nuförtiden och innan vi ens ätit upp maten kunde vi köra hemåt igen.

Vardagsrum - Dnilva

Själva anledningen att vi lämnade Edda i Uppsala var att vi ville få söndagen på oss att städa och veckohandla. Jag hör ju hur det låter, pre-småbarnsföräldern inom mig hade fnissat. Jag fattar inte hur folk gör som hinner med allt sånt här en vanlig jobbvecka. Jag tycker att jag konstant plockar undan och funderar på vad vi ska äta till mat. Och precis när det är undanplockat är det dags för nästa måltid osv i all evighet!

På sista tiden har vi legat så himla mycket efter. Jag avskyr verkligen den känslan. Så kanske är det därför som helgen kändes extra bra. Extra bra för att vi liksom hann ikapp från att ha legat så mycket efter i flera veckor. Aaaaaah!

Vardagsrum - Dnilva

Vårt vardagsrum har ändrats om så himla många gånger sen vi flyttade in i september 2018. Jag tror knappt att jag har hunnit fota det varje gång. Såhär såg det i alla fall ut i november 2018. Själva rummet är liksom ganska stort så det går att flytta soffan 360°. Ett fint lyxproblem egentligen. Och vi har inte bytt ut några möbler alls utan flyttar mest runt det vi har. Så tänker jag att vi liksom kan känna in oss i vad som känns bra.

Vardagsrum - Dnilva

Lampor och tavlor får vara lite huller om buller när vi känner in. Eller så säger jag att det får vara så för att jag inte har orkat att ändra nåt. Det får ta sin tid. Så, här har ni vårat vardagsrum, totalt ostylat med stökiga hyllor, de hann vi verkligen inte få ordning i när Edda var borta och extremt snygga barnlås på skåpen. Men märk väl att det ändå är städat. Inga oönskade prylar framme, det är dammtorkat på de flesta ytorna och golvet är dammsuget. Bara det är en total fröjd för mitt sinne!

Fler inlägg hemifrån oss

☆ Jag finns också på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

9

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.