2020-02-06

Är det nu jag blir strukturerad och sätter upp livsmål?

Jag har aldrig varit särskilt bra på att sätta upp mål. Jag har sällan haft tydliga drömmar om hur jag vill att min framtid ska vara eller se ut. Jag har oftast flutit med och låtit tillfälligheter styra ganska mycket. Visst kan jag dagdrömma en hel del. Men det är liksom på ett lite mindre plan. När jag var i Villa Strömsfors fick vi alla deltagare varsin Livsjournalen. En kalender för livsplanering. Livsjournalen är så himla fin! Det är Emma @whatdecoratesmyday och Maria @dailymanifesto som har gjort ett helt fantastiskt jobb att göra den här boken/kalendern. Hanna @hanbot står för den superfina formgivningen. Allt i en fantastiskt fin mix.

Livsjournalen kalender - Dnilva

Det är alltså en kalender att fylla i och planera livet med. Ett verktyg där jag tydligt kan se hur jag fördelar min tid, få djupare insikter om vem jag är, drivkrafter, syfte och passion. Hjälp att också se vad jag faktiskt gör och på så sätt känna tacksamhet av det jag redan har. Med mera. Den har så mycket som jag önskar att jag gjorde och tänkte på. Bara tiden att reflektera kring de här sakerna är något som jag typ aldrig har gjort. Men jag är egentligen övertygad om att det är bra. När jag gick på Hyper Island för tusen år sen ungefär var reflektion typ halva grejen. Vi reflekterade jämt och utvärderade. Jag kan ju tycka att jag borde tagit med mig det lite mer i livet.

Livsjournalen kalender - Dnilva

Även om det är en lite tröskel för mig att ta mig tiden att sitta ner och fundera kring de här sakerna så har jag nu i några veckor liksom tvingat mig att göra det. Och jag ska tvinga mig lite till. För hittills har jag faktiskt känt mig lite stoltare över mig själv. Och om det skulle vara den enda vinningen jag får så är det ändå så sjukt värt! Ser fram emot att följa vår lilla resa som vi åker ut på min Livsjournalen och jag.

☆ Jag finns också på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

8

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.