2020-01-12

Tapetsera en spegel

DIY tapetsera en spegel - Photowall

Ni vet väl att det går att tapetsera en spegel. Alltså på själva spegelglaset. Visst gör det det och det kan bli en ganska kul effekt för att fixa till en helt vanlig spegel. Det här jobbet gjorde jag för Photowall när jag skrev artikeln – 5 smarta DIY-idéer du kan göra med sånt du redan har hemma

Tapetsera på en spegel

Svårighetsgrad:
▲△△△△

Tidsåtgång:
▲▲△△△

Du behöver:

  • Spegel
  • Tapet
  • Tapetklister
  • Sax

Gör såhär:

Bestäm vad du vill tapetsera på spegeln och klipp ut önskad form. Jag skar ut en form till både träramen och spegelytan. Fördela tapetklister på baksidan av tapeten och tryck fast på önskad plats. Har du en ruggad yta på träramen kan du behöva mer klister än om du har en helt slät yta. Fastnar inte tapeten direkt kan du antingen klämma fast den med en klämma eller lägga en tyngd på medan klistret torkar.

Lycka till!

☆ Jag finns också på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

5

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.