2020-01-04

Ett nygammalt rött skåp flyttar in

Rött skåp till köket - Dnilva

Här lunkar ledigheten på och vi börjar jobba först efter Trettonhelgen. Ganska skönt ändå att få en så lång ledighet. Som vanligt när kalendern har slagit över till januari så är det något i mig som gör att jag vill fixa och ordna här hemma. Jag tänker på var jag vill måla, vad vi skulle kunna flytta på för möbler och så vidare.

Vi fick ta över ett rött skåp från min kusin Erik som ska flytta så det flyttade in till oss här om dagen. Först tänkte vi ha det mer i vardagsrumsdelen, men jag har liksom haft en liten dröm att ha ett skåp eller någonting som händer mer på väggen borta vid bordet och fast jag trodde det kanske mest var en bra idé i min fantasi så tycker jag det passade alldeles perfekt här vid bordet.

 

Rött skåp till köket - Dnilva

Då fick bordet dessutom flytta ut i rummet. Vi var lite osäkra om det ens skulle få plats. Men det gjorde det verkligen och det känns så mycket mer ombonat nu. Såhär såg det föresten ut innan.

Rött skåp till köket - Dnilva

Och så kom solen och fyllde hela rummet i ungefär 4 minuter igår. Det var riktigt fint och efterlängtat. Jag tycker verkligen om den här rosa/röda buketten som jag gjorde till Photowalls juldukning. Är ganska säker på att den kommer få vara med ett bra tag. Älskar ändå att utbudet av torkade blommor och växter är så pass stort. Så fint ju.

Och i ärlighetens namn, det har liksom aldrig varit meningen att ha ett rosa och rött rum. Men uppenbarligen vill slumpen sig så. Nu ska vi bara ordna upp den här lampsituationen som är minst sagt temporär. Lampan hänger ju inte ens över bordet och är typ två meter rätt upp i luften.

☆ Jag finns också på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

13
  • Just wanna view more of
  • Home

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.