2020-01-23

Ett alfabet på väggen i Eddas rum

Välkomna in i Eddas rum, jag vet inte om jag egentligen har visat så himla mycket från hennes rum. De första 9 månaderna hade vi rummet som ett jättestort förråd. Hon behövde ändå inte det. Men vi behövde däremot förvaringen någonstans. Men så i somras styrde vi upp allt. Vi hade redan målat, så det handlade mest om att styra upp och möblera. Och flytta in hennes säng från vårt sovrum.

Så det har vi gjort, och här i hennes lilla läs och myshörna har en alfabetsposter fått flytta in. ABC Flower Safari Poster som Gina på Willowday gjort. Så himla fin! Visserligen är det ett engelskt alfabet, men lika bra att lära Edda engelska nu också. Hon har ju ändå två alfabet som hon varvar. Det isländska och det svenska så då kan en ju likaväl stoppa in ett tredje.

Själva alfabetet är gjort i kartong. Varje bokstav har ett djur och en blomma kopplad till sig på samma bokstav. Djuret är dessutom gjort i just den blomman. Ja det är så många fina lager att det inte är klokt. Se bara på Daisy Dog, Hydragena Hedgehog, Lilac Lama, Peony Pig, Ranuculus Rabbit osv

Postern vann jag i en tävling som Pysselbolaget ordnade i samband med att de fyllde 8 år! Är så glad att jag vann för den passar perfekt i Eddas rum!

☆ Jag finns också på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

7
  • Just wanna view more of
  • Home

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.