2020-01-08

1, 2, 3 – Vardag!

Edda och frukosten

Idag är det onsdag fast det känns som måndag. Igår kickade vardagen igång igen och jag känner på mig att det är först nu, början på det här året, som vi verkligen kommer få känna på det här med vardag. På riktigt. Hösten har varit tuff här hemma hos oss och kanske kommer jag kunna prata om det här på bloggen, eller så gör jag inte det. Jag jobbade min första dag hemifrån igår och även om huvudet kändes som sirap så fick jag lite gjort ändå. Har inte alls hunnit strukturera upp jobbet nu framöver utan jonglerar med femton bollar på en gång som jag försöker hålla koll på vad som ska göras och när. Just nu funkar det, men i längden är det inte ett vinnande koncept.

I nästa vecka åker jag på Kreativ Kickoff tillsammans med ett fint och peppigt gäng frilansare. Ser väldigt mycket fram emot det och tänker att jag innan den ska ha tänkt lite och ha någon slags plan för året som kommer och mitt företagande.

 

Edda och frukosten

Det konstigaste är ju att lämna Edda på förskolan igen, vi har ju hängt så otroligt mycket nu över lovet och det är häftigt att se hur hon utvecklas precis hela tiden. Men jag kan lugnt säga att vi alla är nog glada över att hon får leka av sig ordentligt med kompisar på dagarna. Både jag och Philip har börjat få slut på idéer på vad vi kan hitta på efter alla turer med lera, kurragömma, bygga torn, stapla klossar, måla, gunga och springa runt.

Men tack för ett himla fint lov även om jag inte på något sätt är utvilad eller redo för att sätta igång vardagen. Men det är bara att göra.

☆ Jag finns också på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

17

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.