2019-12-30

Vad jag fick i julklapp

Mina julklappar

Vi kikar på vad jag fick i julklapp i år tycker jag. Det var inte mycket, men det var precis vad jag önskade mig! Av Philip fick jag nämligen en pyjamas. Jag har sovit i slitna t-shirts i alldeles för många år nu och har känt att jag vill ha en riktig pyjamas liksom. Fick den här fina blå och vitrandiga från Nufferton som jag har suktat efter sen innan. Sover som en kunglighet nu vill jag lova!

Mina julklappar

Och ni vet säkert vid det här laget att jag jobbar med Björn Axén och har gjort i en massa år. Av dem fick jag en julklapp med härliga grejer till håret. Volymschampoo och balsam, ja tack det behöver verkligen mitt hår. En volym-mousse, har inte använt mousse på massa år, men kände när jag testade den hr på julafton att vi nog ska trivas med varandra jag och moussen. Och så fick jag den här hårborsten. Jag har aldrig ägt särskilt bra hårborstar och klarar mig faktiskt rätt bra på endast en liten kam. Men alltså hallådär! Älskar den här borsten som är gjord för att användas i blött hår. Vilken skillnad det är med en bra hårborste ändå! Det här kanske inte är en nyhet för gemene person, men alltså, jag är såld. Stort tack för julklappen!

Mina julklappar

☆ Jag finns också på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

6

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.