2019-12-21

Uppesittarkväll med Matgeek och gäster

Jobbmässigt har jag haft den senaste tiden bokstavligt fullknökad av massa julerier. Jag har julpysslat och grejat så det står härliga till och levererat massor, men hemma gapar det ganska tomt på förberedelser och lägenheten är inte alls särskilt julig om jag ska vara ärlig. Det här man säger om skomakarens barn stämmer verkligen in på mig. För knappt en vecka sedan hörde Johan Hedberg aka Matgeek av sig till mig och undrade om jag ville vara med som gäst på hans uppesittarkväll han skulle köra Live på sin YouTube. Jag hade ”egentligen” gått på julledigt och skulle bara fixa det sista pappersarbetet innan året tog slut. Men en sån grej kunde jag ju inte tacka nej till! Så det var bara att växla upp igen och preppa för fullt inför paketinslagning som jag blev ombedd att visa och tipsa om.

Jag hann liksom inte ens flagga för att jag skulle vara med, knappt organisera ihop mig själv. Men det gick ju strålande ändå och som tur är finns hela uppesittarkvällen att titta på här. Sjukt trevlig kväll med härlig stämning! Tack Johan för att jag fick vara med!

Såhär blev några av paketen jag slog in. Paket med fåglarna är inslaget i den här tapeten från Photowall. En bukett på själva paketet ger en lyxig känsla. Det är bara att göra en bukett och knyckla till ett papper runt om. Och ett paket med juliga detaljer, kanel, stjärnanis, torkad apelsinskiva och kristyrklickar.

Tänkte försöka dokumentera paketen lite snygg och fota med min stora kamera, men NEJ då kommer bilderna vara klara lagom till påsk, så håll tillgodo med några snabba mobilbilder.

☆ Jag finns också på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

9

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.