2019-12-23

En alternativ juldukning i rosa toner

Klassiska juliga färger i all ära. Men när jag skulle göra en juldukning för ett jobb åt Photowall var jag sugen på lite inslag av andra färger än bara rött och grönt. Ton i ton är alltid fint så jag gjorde en röd/rosa/lila dukning.

Eftersom vi inte firar hemma så blir inte det här vår dukning på julafton. Men kanske på annandagen när min familj kommer hem till oss för lite julfirande. Om jag hinner. Det vore kul, men just nu är jag glad om det allra nödvändigaste hinns med.

Hela sista delen av 2019 har varit ganska kämpig på många sätt. Jobben och det viktigaste har jag prioriterat naturligtvis. Resten får vara. Kan inte säga att jag är helt tillfreds med det. Men det är lite vad det är. Vill ungefär en miljon saker, men hinner med eller fixar typ två.

Men nu var det ändå dukningen jag skulle prata om egentligen. Rött, rosa och lila ton i ton tycker jag blev en riktigt julig dukning. Och ett enkelt fix att få till en julig servett. Slå en Knut med ett sammetsband och vips har du en julig rosett.

Jag har förhoppningar om att 2020 blir året då jag dukar mer. För det är ju förbannat trevligt att duka fint.

Och god jul på er alla! Hoppas ni får en fin jul.

☆ Jag finns också på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

6

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.