2019-12-05

7 bilder från telefonen

Jag saknar lite de där vardagliga uppdateringarna här. När jag bara pratar lite om vad som händer mer än att jag visar saker jag gör bara. Sånt tycker jag alltid är extra kul att titta tillbaka på. Eller är det bara jag? Nu hann ingen svara på det så jag tar mig friheten att skriva just precis ett sånt inlägg. Så här kommer 7 bilder från telefonen på saker som hänt senaste tiden.

Tvåpunktnål - Juntanhelg

I mitten av november var jag iväg med min syjunta Tvåpunktnål på juntan-helg! Vi hyrde ett litet hus och handarbetade, åt gott och drack vin under 24 intensiva timmar. Har ju inte ens bloggat om det! Det får det bli ändring på! Den helgen var alldeles för mysig för att den ska förbli obloggad. Här är i alla fall bild på en del av min utomordentliga junta! Fasen så fint!

Så har jag varit en sväng till Riddarholmen. Anledningen – julbord med mina frilanskollegor från Snickeriet! För tredje året i rad har vi ätit julbord på Riksarkivet. Och det kan man ju verkligen kalla för en tradition. Fint och gott är det! Maffigaste avslutningen är deras godisrum. Är du inte mätt innan så blir du det efter en (tre) turer där!

Sveriges smalaste trottoar

Snön kom till Stockholm! Följer du mig på instagram (@dnilva) så kanske du känner igen den här trottoaren. Det måste ju vara Sveriges smalaste trottoar. Brukar dela med mig av årstidsskiftningarna där. Eller mer kanske Stories på trottoaren lite då och då. Är otroligt fascinerad över hur smal den är. Kan inte vara mycket mer än en skollinjal bred. Det gäller ej att få möte om jag säger så.

I lördags åkte vi hela familjen en sväng till Uppsala för att hälsa på Emma och hennes familj. De bor i Narnia, typ. Vi möttes av ett helt vitt landskap och solen höll precis att gå ner när vi hoppade ur bilen. Så otroligt fint! Edda är också fin! Och gullig!

Så blev det första advent och jag hade storslagna planer på att hinna med massa aktiviteter som innefattade mys och härligheter. Men så hände livet. Edda brände sig på spisen så det blev akuten och att ta hand om lilla handen istället. Maktlösheten som kommer när ens barn gör illa sig alltså! Men Edda är en himla stjärna, hon skötte sig strålande och har knappt klagat på ont i handen. Nu håller jag tummarna för att allt fortsätter att läka bra.

☆ Jag finns också på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

15

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.