2019-11-20

Min bästa arbetsplats, golvet

Klippa papper - Dnilva

Jag hamnar alltid på golvet när jag ska jobba. Det spelar ingen roll om jag har ett stort bord framför mig, jag liksom gillar att sprida ut mig med alla saker och sitta i någon slags märklig, helt säkert oergonomisk ställning att jobba från. Kanske att jag får en bättre överblick då. Så, precis här på golvet, vid mitt skrivbord, i min arbetshörna satt jag mer eller mindre hela dagen igår. Jag har fixat och förberett inför att jag ska åka upp till Umeå och spela in ett nytt avsnitt av Go’kväll. Temat är adventspyssel och jag ska visa olika slags adventsstjärnor som en kan göra själv. Så ikväll hoppar jag på nattåget igen och tuffar norrut mot Umeå.

Men först, idag ska jag packa det sista och förhoppningsvis hinna styra upp lite andra puckar inför kommande jobb.

☆ Jag finns också på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

9

Kommentera

golvet är bäst!

Anna María

Visst är det! Heja team golv!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.