2019-11-15

Jag har (snart) stickat en tröja

Nolita sweater We Are Knitters - Dnilva

Min bästa sysselsättning på kvällarna nu: att sticka. Just nu håller jag på med en tröja i en nästan fluorescerande gul. Garnet är tjockt och det går så sjukt snabbt att sticka! Och när det går fort är det extra kul. Jag har till och med försummat min sömn för att få sticka. Hehe.

Det är så himla avkopplande att sticka och jag har bara tagit de här bilderna och några snabba på min telefon. Och vet ni, det är så skönt. Jag som annars fotar alla mina projekt under tiden jag gör dem eftersom det är en del av mitt jobb. Men ibland kan det bli ett himla dokumenterande att jag glömmer liksom av det rofyllda i skaparprocessen. Så de gånger jag faktiskt bara gör utan att dokumentera alla steg är så himla befriande.

Nolita sweater We Are Knitters - Dnilva

Tröjan är ett stick-kit, Nolita sweater från We Are Knitters. Man får alltså allt material i ett fint litet kit. Sen är det bara att sätta igång och sticka sin egna tröja. De har massa olika typer av kits, tröjor, handdukar, mössor, filtar med mera. Jag gjorde ett jobb åt dem för några veckor sedan på en pressdag som deras PR-byrå ordnade. Jag live-stickade under själva eventet och lät alla gäster som ville prova sticka själva. Den typen av uppdrag var helt i min smak. Sitta och sticka på arbetstid och peppa andra att också sticka. Kul!

Nolita sweater We Are Knitters - Dnilva

Och appropå att sticka ska jag iväg på junta-helg med min syjunta. Syjuntan #tvåpunktnål, älskar vårt namn. Vi har hyrt ett hus som vi ska vara i. Hänga, sticka, handarbeta och snacka skit. Och lite god mat och ett glas vin. Så välbehövligt just nu!

Nolita sweater We Are Knitters - Dnilva

☆ Jag finns också på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

8

Kommentera

Sandy

Wow! Är du ett sticknings-pro? Det ser extremt proffsigt ut!

Anna María

Haha, nja proffs vet jag inte. Men jag tycker det är himla kul att sticka och stickar när jag får chansen 😛

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.