2019-11-12

Färgglatt köksbord

Avokadoträdet flyttar in i köket

Jag har bestämt mig. Jag tänker måla om vårt köksbord! Har nog haft tankar och planer på att måla om bordet i flera år om jag ska vara ärlig. Men så har jag tänkt att det är typ opraktiskt att göra och att det kommer bli repigt. Men vad gör det om det blir repigt eller skavt? Inget ju! Vårt köksbord är ett gammalt IKEA bord som vi har bytt till oss via vårt gamla bytesrum i en tidigare förening. Tyvärr saknar det en iläggsskiva, men det rymmer ändå lätt 8 personer om vi drar ut det från väggen.

Med andra ord är det ett ultimat bord att mixtra lite med och faktiskt så är det ”bara” att måla om det igen om det inte känns rätt från början.

Men den viktigaste frågan är faktiskt vilken färg jag ska måla bordet i. Och jag är sjukt sugen på färg! Frågan är bara vilken det blir. Har tänkt på allt från den här gröna jag målade byrån jag gjorde i Superskaparna, till en kornblå färg, eller en mörkare lite aubergine-lila färg.

Foto: Jenny Brandt Grönberg

Ända sen jag såg JWHF-reportaget från Malin Leths lägenhet i Malmö har jag dreglat på det här bordet. Sjukt fint! Och en superfin färg! Gröna bord är alltid fint ändå. Och jag tror ändå att grönt skulle funka med färgerna vi har hemma nu.

Så mitt i sökandet efter inspiration på andra bord hittade jag att Jenny som också bloggar här på JWHF har haft det här fina lila bordet hemma hos sig! Av en händelse är det Jenny som fotat båda målade borden, fint när en inte behöver gå över ån efter vatten så att säga. Att inspirationen finns nära till hands.

Och apropå inspiration, vet du någon som har målat sitt bord och som är fint? Känner att jag vill få lite fler idéer. Eller så ska jag bara göra det och känna efter sen. Vilken färg tycker du jag ska måla vårt bord i?

☆ Jag finns också på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

4
  • Just wanna view more of
  • Home

Kommentera

Lisa M

Malin Perssons bord är ju så fint!!

Lisa

LILA!!!!

Bibbi Stacksjö

Olivgrön är supersnyggt och passar till det mesta. Lila är läckert men inte så lätt att integrera.

jennybrandtgronberg

Å vad jag saknar mitt lila bord =)

Grøn og lyserød er meget fin sammen, grøn får lyserod til ”at synge”….jeg ”stemmer på” vissengrøn eller flaskegrøn, Grete

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.