2019-11-10

En lista för att få ut det ur systemet

Den senaste tiden och den här veckan alltså! Stundtals har jag trott att jag både ska gå sönder både utanpå och inuti kroppen. Sen har jag känt mig som en liten blöt pöl på golvet. Jag har upprepat mantrat ”kliv, kliv, överlev”. Jag orkar inte ens gå in på närmare detaljer, men det är värt att påminna mig själv om att överlever är just det jag gör. Förutom det så har detta hänt den senaste dryga veckan ↓

⋑ Edda har haft livets första kräksjuka. Besparar er detaljerna dock.

⋑ Jag har gått en kurs i Lettering med Sofie från Fia Lotta Jansson Design, rekommenderas!

⋑ Jag har släpat vinterdäck, åkt med Edda til verkstan och druckit automat-choklad under tiden någon annan bytt däck åt oss.

⋑ Jag prioriterade att få åka ut till Lina på Ingarö och hänga med härliga pysselvänner och bara vara när allt inombords kändes som att det skulle brista. Note to self, det är absolut värt att ta mig den tiden!

⋑ Jag har stansat tapeter till ett juluppdrag jag gör åt Photowall.

⋑ Varit hos tandläkaren och än en gång blivit påmind om att jag verkligen borde bli bättre på detta med tandtråd.

⋑ Hängt i föreningens hobbyrum och målat om en stol, mer om det snart.

Och med den här listan känner jag att detta nu är ute ur systemet och att snart är det en ny vecka och nya tag. För även om allt har varit väldigt mycket så har jag landat och kommit över ytan. Skönt.

☆ Jag finns också på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

11

Kommentera

midis

KRAM <3333

Anna María

TACK! <3

Stor kram! Och bra mantra. ❤️❤️❤️

Anna María

Tack snälla! Ja, det är ett förbannat bra mantra som då och då kommer upp i huvudet. Men det påminner mig verkligen o att ta en sak i taget bara. <3

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.