2019-11-04

Babymobil med svan

DIY Babymobil svan - Dnilva

Jag har ju inte visat er Eddas babymobil med en svan som jag gjorde för ett tag sedan. Hrrrm, en mindre evighet sedan om man tittar på hur stor Edda har blivit sen dess. Men ni vet, tiden räcker inte till och livet kommer emellan. Men jag tänker att det är bättre sent än aldrig ändå. För den här mobilen var superlätt att göra och blev himla fin!

DIY Babymobil svan - Dnilva

Den som är uppmärksam känner kanske igen svanen från förra julen när jag gjorde en vintrig stumpstake när jag spelade in julfilmer med Panduro. Efter julen kände jag att svanen absolut behövde ett nytt hem resten av året. Så svanen fick flytta in till Edda!

DIY Babymobil svan - Dnilva

Eftersom svanen var så himla fin som den var så fick den utgöra själva mitten. Som bas använde jag en mobilstomme i vit metall och som fluff runt trädde jag ullkulor på en grov tråd. Sen är det bara att trä på kulorna i det mönster du vill.

DIY Babymobil svan - Dnilva

Den är sjukt kul att pilla och dra i. Synd att den inte håller helt för det bara tycker Edda.

DIY Babymobil svan - Dnilva Edda

Här var för övrigt första gången Edda tog napp typ. Hon vägrade den i över 6 månader och vägrade också att ta flaskan vilket gjorde mitt liv och att jobba heltid till en större utmaning. Men här, när jag skulle fota henne, då fattade hon tycke för nappen minsann. Slut på sidospår!

☆ Jag finns också på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

7

Kommentera

Susanna

Jättefin mobil! Vart kommer svanen från?

Anna María

Tack! Svanen kommer från Panduro förra julen, kanske att de tar in något liknande i år. Men jag vet tyvärr inte.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.