2019-10-11

Pumpor på hjärnan

Pumpor
Photo by Kerstin Wrba on Unsplash

Oktober är lika med höst och höst är lika med Halloween! Just nu är jag mitt uppe i förberedelserna inför att jag ska upp och gästa Go’kväll igen, sänds 29 oktober. Den här gången är det just Halloween jag ska prata. Tankarna bubblar och jag tror att jag kommer fokusera på pumpor och nåt litet till. Så just nu består dagarna av att fylla huvudet med pumpor och idéer på pumpor. Och det finns så mycket fint och kul en kan göra! Här är mitt Halloween-pinterestboard fyllt med sånt jag inspireras av.

Men, en av de viktigaste frågorna är ändå var jag får tag på de bästa pumporna! Då vill jag gärna ha förutom den klassiska orangea Halloweenpumpan några andra sorter, gärna de där lite grönare, de med djupare fåror och de som är lite mindre. Ja, men en variation helt enkelt. Drömmen är ju pumpor som på bilden här ovanför. Så himla fina!

Det är kanske någon av er som sitter inne på ställen, som säljer fina pumpor i bra kvalité? Kanske någon handelsträdgård, lokal odlare eller liknande i Stockholmstrakten? Tipsa mig gärna!

☆ Jag finns också på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

5

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.