2019-10-28

Min arbetshörna – Före & efter

Välkomna in i vad som tidigare kallades Bourgogne-hörnet hemma hos oss. Det kanske låter som en härlig plats för ett glas vin, men missta er inte! Det är mitt pyssel/arbetshörn som förut kallades så. Varför är en befogad fråga och det enkla svaret är för att Philip en dag blev så less på att se allt stök och bök som har legat och blivit en monster den senaste tiden och helt enkelt tog ett rött tyg och hängde över skiten.

Ja men ni ser ju vilket kaos ↑, jag fattar att Philip bara stängde in det bakom ett skynke. Inte för att det blev så himla mycket bättre kanske…

Så en söndagkväll för några veckor sedan fick jag ett ryck och smsade mamma och pappa om de var lediga och pepp på att komma och hjälpa mig att RENSA nästa morgon. Jag ville nämligen överaska Philip med att hinna städa och rensa en dag han var på jobbet. Jag skulle dessutom hämta Edda och han skulle vara borta på kvällen vilket gjorde att jag hade precis hela dagen. Tur var det, för det tog sin tid, men känslan av att ha fått i ordning är magisk! Jag har alltid haft bra koll på mina saker var de finns även om det är superstökigt, men nu är det liksom en lättnadskänsla ända in i själen.

Arbetshörna, Dnilva Arbetshörna, Dnilva

Nu är det ett färgglatt hörn med ordning och reda! Jag har blandat förvaringen med sånt jag hade hemma, med lite nya lådor från IKEA.

Arbetshörna, Dnilva

Mina anteckningsblock och små lådor för all tejp, lim, häftklamrar, häftstift med mera.

Arbetshörna, pappers och tapetförvaring - Dnilva

Jag har massa tapet och papper som behöver förvaras på nåt sätt och en stor korg kändes som den perfekta förvaringen.

Arbetshörna, Dnilva

Mitt broderi från The Folklore Company med mitt påhittade citat ta mig jösses fick stå i hyllan för det är lite ”ta mig jösses” över att det här hörnet äntligen kom i ordning. En dags jobb så var flera månaders huvudvärk och ångest borta. Så himla värt!

Och Philip, ja han blev minst sagt överraskad! Han stannade upp och på riktigt gapade när han såg förändringen. Det känns fint att kunna överraska honom.

☆ Jag finns också på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

12
  • Just wanna view more of
  • Home

Kommentera

Väldigt tjusigt men hur kommer du åt prylarna högst upp?

Anna María

Tack! De kommer jag åt om jag står på stolen 😉 Så förvarar jag mest saker där uppe som jag använder sällan.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.