2019-10-23

Hej från nattåget!

Höstkrans

Hej från nattåget upp till Umeå! Jag ska dit igen och jobba med Go’kväll. I skrivande stund sitter jag och äter godis i min sovkupé och går igenom morgondagen och allt jag ska säga + göra under inspelningen. Själva programmet sänds först på tisdag, men det bandas imorgon. Det blir ett avsnitt med tips på sånt du kan göra själv inför Halloween. I packningen har jag säkert 20 kg pumpor som jag har förberett hemma och en liten skog med vissna växter som jag ska göra nåt lite finare av. Trenden med torkade växter är otroligt tacksam, det är bara att stövla ut i första bästa skog/dike och plocka allt som ser fint eller kul ut. Kolla bara vilken mumsig färgskala i bilden här ovanför. Det är en del av vad jag har med mig här på tåget. Men mer om detta i Go’kväll på tisdag.

Jag har varit så taggad på den här resan upp och ner till/från Umeå. Jag får två nätter av förhoppningsvis ostörd sömn. (Megajinx på den nu då…) Sist det hände minns jag inte ens. Som småbarnsförälder ser jag detta som rena lyxsemestern faktiskt. Det kan även hända att mina förväntningar på resan är något orimliga då jag tänkt att jag ska hinna göra så mycket. Allt ifrån att sticka på Eddas byxort till att rensa hela datorn och skriva massa blogginlägg. Tills jag sen inser att det nog är smart att också sova på tåget då jag lämnade Stockholm vid 21.12 och är framme i Umeå 06.13. Värt att notera är att jag i vanliga fall lägger mig vid 22 typ så jag har ju redan nu passerat läggdag. Nåja!

Håll tummarna för mig att jag har tagit med mig allt jag skulle ha med. Eller håll tummarna för att jag inte har glömt mer än jag redan nu har kommit på att jag glömt kanske jag borde säga. För jag har redan kommit på en sak som blev kvar hemma.

Tack och godnatt från sovvagnen på SJ Nattåg Tåg 92.

☆ Jag finns också på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

13

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.