2019-10-29

Halloween i Go’kväll

Go'kväll Halloween Anna María Larsson
Foto: Matilda Sandberg/SVT

Hej från Go’kväll studion! I kvällens program (18.45 på SVT1, eller på SVTplay) kommer jag att visa lite enkla tips inför Halloween. Det blir pumor i massa olika färger och former. För även om Halloween är en lite mörk och läskig högtid i många fall tycker jag att det också kan vara lite färgglatt och roligt!

Go'kväll Halloween Anna María Larsson & Pia Herrera
Foto: Matilda Sandberg/SVT

Förutom pumpor gör jag en schysst krans av ”dikesbös”. Alltså sånt som inte ser mycket ut för världen men blir fint när man gör något av det. I det här fallet, vissna ormbunkar, tistlar och lite rönnbär. Pia är programledare och vilken kul dag vi hade! Ann Söderlund och Sanna Lundell berättar om sin nya bok och Monica Lindgren och Fransesca Quartey ger oss streamingtips. Fullt ös i studion, hoppas det märks och känns i rutan också.

Och så slänger jag in några snabba bilder från bakom kulisserna. Jag tänker alltid att jag ska planera och ha hunnit fixa i ordning så pass att jag ska kunna ta det lite lugnt innan sändningen, men jag tror jag jobbar bäst med kniven mot strupen. För så blir det jämt på nåt vänster ändå.

Ses i rutan!

☆ Jag finns också på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

5

Kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.