2019-10-02

Avokadoträdet flyttar in i köket

Avokadoträdet flyttar in i köket

Vi har ett avokadoträd som bott hos oss i tre år skulle jag tro. Hade ett annat som jag satte från en kärna, men en dag knall och fall så dog det bara. I samma veva fyllde jag år och Hannes, min bror gav mig en ny planta att vårda ömt. Naturligtvis har jag gjort det och den lever och frodas! Nu har den flyttat in som granne till köksbordet.

Avokadoträdet flyttar in i köket

Just nu är det lite trångt där och om vi är 6 personer som ska få plats runt bordet behöver vi skjuta bordet mer in i rummet, men gör vi det nu så hänger både tavla och lampa inte centrerat, så det får vara lite trångt just nu. Så kan vi känna in om avokadon ska få bo där på riktigt. Och så får avokadoträdet chansen att känna efter om den skulle trivas på sin nya plats. Jag hoppas det.

Undrar om det någonsin kommer komma avokados på trädet också. Har läst att det kan göra det efter 5 år. Men innan dess tror jag att det ska klippas. Men när det ska göras har jag inte den blekaste aning om och jag vet inte heller hur jag ska beskära avokadoträdet. Är det någon som har koll på hur jag borde göra?

Avokadoträdet flyttar in i köket

☆ Jag finns också på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

6

Kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.