Sponsrat av Björn Axén

2019-09-26

Nya hösthåret!

Den här hösten är verkligen en förändringens tid. Edda börjar förskolan, jag och Philip går tillbaka från att jobba halvtid och vara hemma med Edda halvtid till att jobba heltid igen. Nya rutiner, mer vardagslunk och det berömda livspusslet är igång. Jag har dessutom känt mig så otroligt vilsen rent stilmässigt och mitt hår har bara vuxit sig långt. Så pass att till exempel Linda inte ens kände igen mig när vi sågs för ett tag sen. Haha! Men! nu har jag äntligen varit och klippt mig! Som vanligt klipper jag mig hos Björn Axén, låt oss se förvandlingen!

Plus att klippa sig blir en liten ursäkt för att strössla ut bilder på mig själv i orimliga mängder. Sorry not sorry. Om inte jag lägger ut bilder på mig själv, vem ska göra det då?

Anna María långt hår, före klippning

Alltså ser ni så långt hår jag hade! Har nog inte fattat det ens, ser mig själv som en korthårig person. Uppenbarligen inte här!

Anna María långt hår, före klippning

Denna MANEN alltså! Mitt hår har verkligen mått toppen av graviditet + amning kan jag säga. Väntar dock på raset som borde komma när som helst och att jag ska tappa det mesta som jag har hört att typ alla gör. Nåja, här är bildbevis på att jag minsann hade långt och fylligt hår en gång i mitt liv i alla fall.

Klippning - Björn Axén

Hej från frisörstolen! Idag var jag på salongen på Birger Jarlsgatan 33. Malin Alwin hade saxen redo och hade klurat lite på klippningar. Jag visste att jag ville göra en förändring, men inte om jag ville klippa det superkort direkt. Nu när jag ändå hade sparat ihop lite längd skulle vi ju likaväl kunna göra en mellanstegs-frisyr. Så efter lite prat om mitt hår och olika alternativ kom vi fram att vi skulle göra en schysst mer grafik nacke, men behålla lite mer längd och volym i luggen så att jag skulle kunna ha en lite stökigare frisyr som jag mer eller mindre bara kan svepa bakåt och åt sidan.

Klippning - Björn Axén

Hejdå håret! Vi klippte nog av närmare 20 cm. Tro det eller ej. Jag tror det knappt, men jovisst!

TA-DA! Visst blev det en enorm skillnad! Färgen är min egna och vi gjorde ingenting med den. Men det känns ändå som att håret har fått tillbaka livsgnistan på nåt vis.

Och en vass och skarp nacke. Och håret både ser och känns så mycket tjockare!

Jag är så himla nöjd! Nu ska jag lära mig att föna det lika fluffigt och härligt som Malin gjorde bara.

LÄS MER

Alla mina frisyrer, 2005-2015

☆ Jag finns också på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

14
  • Just wanna view more of
  • Style

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.