2019-09-23

En sprettig bukett

Rosenskära

Den här buketten plockade jag från vår uteplats i fredags innan jag hämtade Edda på förskolan. Jag må verkligen inte ha internets blommigaste uteplats eller kunna plocka maffiga trädgårdsbuketter i oändlighet, men att skrapa ihop denna är jag otroligt nöjd med! Vintersådde en påse med rosenskära (vega mixture tror jag det var) på inrådan av Hanna Wendelbo och jisses som det har blivit lite av ett monster på vår uteplats. Ganska länge såg det mest ut som enorm dill eller morotsblast, men nu när jag kan plocka buketter likt den här är allt förlåtet!

Sen petade jag ner några kvistar humle som vi har som insynsskydd också. Det blev en perfekt spretig och lagom yvig bukett tycker jag.

Rosenskära

Så en fredagsbukett på en måndag får det bli. Är peppad på veckan som kommer faktiskt, började med en riktig surkart som bara legat och väntat på att bli gjord i morse. Min bokföring. Jag gick igenom typ hela årets kvitton och nu är jag i fas mer eller mindre. En sån skön känsla!

Fin vecka till er alla.

☆ Jag finns också på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

5
  • Just wanna view more of
  • Home

Kommentera

jag tycker det var jättefin bukett!! Och sådana fina saker kan lysa upp =)
jag skriver om olika positiva saker på min blogg, http://www.spriddetgoda.se

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.