2019-08-30

Pepp och beröm till mig själv

Go'kväll - Anna Maria Larsson

En sjukt kul grej som jag inte har berättat är att före sommaren fick jag ett himla kul mail från redaktionen på Go’kväll. De ville boka in mig för att vara med i programmet i höst. Fyra gånger ska jag komma och tipsa om enkelt och smart skapande för hemmet. I våras gästade jag programmet två gånger (här och här) och jag är superglad att de ville ha tillbaka mig nu i höst! Första gången är redan ikväll!

Go'kväll - Anna Maria Larsson

Jag vet inte om jag har sagt det, men att få vara med i Go’kväll var nåt jag länge liksom skojade med Philip om. Som om det skulle hända liksom. Jag har varit och är otroligt dålig på att sätta upp målbilder för mig själv. Men att få vara en återkommande profil i ett sånt klassiskt program är något jag tidigare bara drömde om och nu när jag är där/här, något som jag faktiskt är sjukt stolt över! Jag vill verkligen inte skryta eller så, mer liksom ge mig själv en klapp på axeln att jag har kommit hit. För när man jobbar själv som jag gör så finns det inga kollegor som kan ge mig beröm och pepp efter ett bra genomfört jobb. Och jag är så dålig på att fira framgångar. Jag tittar bara längre fram istället för att njuta i nuet.

Nog med svammel nu. Håll tummarna för att det går bra för mig idag! Det är live on tape vilket innebär att vi spelar in allt i ett svep som om det vore live. Så inga omtagningar eller misstag är tillåtet. Vill ni titta när det sänds så är det kl 18.45 på SVT1, annars finns det på SVTplay strax efter. Jag länkar såklart till klippet när det finns uppe.

Uppdatering: Här kan du när jag gör nya ljus av ljusstumpar i Go’kväll

☆ Jag finns också på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

22

Kommentera

midis

SÅ JÄKLA BRA JOBBAT!! Inte skryt. Bara hårt jobb ju. Blir megainspirerad av detta. Heja dig <3

Anna María

Men TACK! Ja det ligger en hel del jobb bakom. Så jäkla viktigt att titta bakåt ibland också och se att jag/man/vi kommit jäkligt långt! Heja oss säger jag!

Så kul! Heja dig!

Så sjukt bra! Du passar som fisken i vattnet i ett sånt sammanhang. Förstår verkligen att de ville boka dig för hela hösten! Woohoo du är grym blir alldeles stolt sin bloggkollega 😍😍😍

Klart du ska vara stolt över dig själv! Inge skryt, himla kul ju och mycket jobb bakom att ha kommit dit. Man måste tillåtas att se sina framsteg! Så roligt för dig! 🙂

majadelborn

Det är ju fantastiskt. Klart du ska va där! HEJA HEJA HEJA DIG!!!!!!

Eva

Du är en ⭐️!!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.