2019-08-18

Gör dig redo för skolstarten med ett färgglatt skolkit av tapetrester

DIY Back to school - Photowall

Hallå igen efter en tids tystnad. Jag har nog haft någon slags semester, föräldraledighet, livet, behov av lugn och att stänga av. Har fortfarande semester eller är föräldraledig egentligen. (oklart vad som är vad om jag ska vara helt ärlig.) Vi är inne på sista veckorna nu, för sen börjar Edda förskolan. !!! Men mer om det senare. Eller mer om allt senare egentligen. Idag tänkte jag bara riva av plåstret och säga att jag är tillbaka här med att visa ett jobb jag gjorde i början av sommaren för Photowall som har kommit ut nu. För nu är skolstarter, inskolningar och jobb mer eller mindre snart igång för de flesta. Sensommaren är här och en tid av rutiner men också fortsatt njut är framför oss. En fin tid ändå! Men jag vill inte hävda att sommaren riktigt är slut än.

DIY Back to school - Photowall

Hur som helst. Jobbet jag gjorde för Photowall är ett DIY med ett back to school-kit, ett litet kit med anteckningsbok, bokmärke och pennor piffade med tapet! Ett himla enkelt och snabbt sätt att få en personlig prägel på skolmaterialet. Och visst är det något visst med att ha nya pennor, anteckningsböcker och allt sånt? Åh, jag känner verkligen doften och känslan av en ny penna!

Här är en film jag gjorde där du kan se steg för steg hur du kan göra ditt egna kit!

Här kan du läsa min artikel hos Photowall: Gör dig redo för skolstarten med ett färgglatt och snyggt skolkit

DIY Back to school - Photowall

Hörs snart igen!

☆ Jag finns också på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

8

Kommentera

Alltid så kreativt och roligt! Så fint, Anna María! <3 Lekfullt!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.