2019-07-08

Väggdekoration till barnrummet

Wallhanging for kids room by Dnilva

Den här väggdekorationen i undervattenstema är gjord av en tapet! Det är ett jobb jag gjorde till Photowall som jag jobbar tillsammans med under året. Jag blev helt förälskad i illustrationerna på tapeten Galapagos Blue. Superfina och detaljerade illustrationer som jag direkt kände skulle göra sig perfekt som en väggdekoration till Eddas rum.

Förutom att göra själva DIYet så har jag gjort en film där du kan se steg för steg hur du kan göra om du vill göra en egen. Se hela artikeln hos Photowall.

Extra tack till Edda som hjälpte till lite i slutet av filmen ♡

FLER DIY TILL BARNRUMMET

☆ Jag finns också på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

4

Kommentera

så OTROLIGT fin!!! Måste göra något liknande till bebis som snart fyller ett!!!

Anna María

Ja! Gör det! Funkar ju med massa olika typer av tapet, teckningar, urklipp 🙂

SÅ vackert och kreativt. Och som alltid lika proffsigt gjort. Geni!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.