2019-07-22

Tidiga morgnar och första löprundan efter graviditeten

Det här med att Edda vaknar okristligt tidigt på morgnarna har ändå sina fördelar. En dag hade vi ätit frukost, skrivit handlarlista, åkt till coop och handlat mat för hela veckan samt hunnit förbi Biltema och köpt ny lampa till baklyktorna och spolarvätska innan klockan var 9. Och en dag stack jag ut och sprang en runda så fort Edda somnat för sin första sovstund.

Det var min första löprunda på över 1,5 år. Har varit så rädd för att springa efter graviditeten. Byggt upp katastroftankar i huvudet och tänkt att jag måste låta kroppen läka helt. Eller så har det varit en ursäkt för att inte springa.

Det kan ha att göra med att jag lyssnade på Anders Hansens sommarprat och blev då ännu mer övertygad om att jag måste röra på mig. Röra på mig för att må bra. Både i kropp och knopp.

Nu ska jag bara se till att hålla i detta mer än en gång. För oj vad jag har saknat detta!

☆ Jag finns också på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

8

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.