2019-06-06

Tapet-test, vad tål en tapet egentligen?

Just nu jobbar jag med Photowall och skriver både artiklar och gör DIYs åt dem. Min trendrapport kom för ett tag sedan och mitt senast publicerade jobb är ett tapet-test. Jag fick gå lös och verkligen testa de två olika tapetkvalitéerna som Photowalls tapeter har. Vad tål en tapet egentligen?

Jag byggde upp ett litet test-labb i vardagsrummet hemma och gick verkligen lös på deras tapeter! Jag utsatte tapeterna för skrap, stänkte ner dem med diverse fläcksäkra matvaror. Man vet aldrig när det kan komma mat flygandes över matbordet rätt på tapeten till exempel. Talar vis av egen erfarenhet då Edda börjat göra pruttljud med munnen full av mat. Succé i hennes ögon… Jag försöker mest att inte skratta och uppmuntra detta knasiga hittepå. Andra tester som jag gjorde var reflektionstest och blänktest, hur funkar tapeterna som pysselmaterial, med mera. Sjukt kul att verkligen få testa loss!

För att se resultatet och kolla in alla testerna, kika in hos Photowall och läs det stora tapet-testet på deras blogg.

Klart slut från testpatrullen!

Gillar du inlägget? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av innehåll du gillar och vill se mer av. 

☆ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

7

Kommentera

Vilket intressant inlägg! Särskilt testinlägget fångade mig, hade ingen aning om att skillnaden kunde vara så stor. Det mest förvånande var reflektion och blänktestet, har ALDRIG tänkt på det när det gäller tapet. Bara väggfärg. Kul att läsa!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.