2019-06-24

Min midsommar

Midsommar-2019

Är det bara jag eller går tiden inte sjukt snabbt? Tusen saker har hänt och tiden bara springer på. Edda har liksom fyllt 1 år. Midsommar är förbi och nu är det sommar. Galet! Jag vill berätta om allt. Känner att jag har så mycket i mig som jag vill skriva ner. Men tiden räcker verkligen inte till. Men vi tar en sak i taget. Vi börjar med midsommar.

Midsommar-2019

Vi firade hemma hos oss med Sanna, Joel och Noah. En helt småbarnsanpassad dag. Och så himla härligt. Vi delade på matlagningen och dukade upp ute på vår uteplats. Edda och Noah satt på varsin kortsida och höll låda. Det var fullt upp att försöka få två ettåringar att vara still vid matbordet. Hehe. Bilden symboliserar Eddas humör och busprocent ganska bra. Jag tror nog inte vi lyckades sitta ner alla samtidigt under lunchen. Men det var ganska befriande att det fick vara ett sånt organiserat kaos på något sätt.

Midsommarkrans

Det fina med småbarn är ju att de sover vissa delar av dagen så efter lunchen körde vi kransverkstad. Jag hade plockat lite blommor när jag var ute på morgonpromenaden med Edda. Ni vet dikesbuketten. Och Sanna hade med sig blommor som hon gjorde en krans till Noah av.

Även om det ser ut som att Edda är helt soft med att ha krans på huvudet så är det inte fallet. Vi får öva på det här med att ha krans till nästa midsommar. Men gullig var hon!

Anna María & Edda

Vi avrundade vårt firande strax innan 17. Philip och jag åt rester från lunchen och lyxade till med att kolla på en film på Netflix på kvällen. Det kändes som att jag inte har kollat på film på ett år typ. Så extremt festligt ändå. Vi såg Murder Mystery. Någon slags flippad komedi med Jennifer Aniston och Adam Sandler. Alltså verkligen inte en kvalitetsfilm, men perfekt slötittarfilm! Jahapp, det var min midsommar. Fin som sjutton.

Gillar du inlägget? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av innehåll du gillar och vill se mer av. 

☆ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

12

Kommentera

Så mysigt! Glad midsommar <3

Anna María

Fin midsommar till dig med 🙂

Så mycket mys, sommarkänsla och barnaction i dessa bilder, haha! <3

Anna María

Haha! Ja, action på ett annat sätt än det varit tidigare år, minst sagt 😛

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.